Kaasuntäyttö

Kaasua grilliin!

Kaasun täyttö grilliin!

Grillaus kuuluu Suomen kesään. Kaasulla grillaaminen on edullista, helppoa ja turvallista ja antaa ruoalle herkullisen maun. Meiltä löytyy sopivaa kaasun täyttöä moneen eri pullokokoon.

Kaasun täyttö erikokoisissa teräs- ja komposiittipulloissa. Pullon kokoa valitessa kannattaa huomioida grillin tarvitsema kaasun määrä sekä kaasun tarve päivässä tai viikossa. Käyttötarkoitus ja mieltymykset ratkaisevat pullotyypin valinnassa.

Meillä onnistuu myös vaikeasti löydettävä 2kg Primus kaasupullon täyttö.

Samoin meiltä karavaanareille CAMPINGAZ 2 kg täyttö.

Nestekaasun täyttö Naantalissa onnistuu meillä. Muista tarkastaa kaasupullosi enne täyttöä, että kaasupullo on ehjä ja täyttökelpoinen. On erittäin tärkeää, että nestekaasun täyttö suoritetaan oikein ja turvallisesti. Jos sinulla on tarve nestekaasun täyttöön niin ota meihin yhteyttä.

Nestekaasupulloa käytetään muun muassa kaasugrilleissä, matkailuautoissa ja -vaunuissa, veneissä ja retkikeittimissä joissa pienet ja kevyet kaasupullot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan.

Nestekaasupullon täytöt

               Meiltä myös 2kg Primus kaasupullon täyttö ja

                                  2 kg Campingaz kaasupullon täyttö

CAMPINGAZ 2 kg

kaasupullon täyttö 26 €

2kg Primus kaasupullon täyttö.
2kg Primus kaasupullon täyttö.

Primus 2 kg

2kg Primus kaasupullo: kaasupullon täyttö 26 €

Komposiittipullo 5 kg

kaasupullontäyttö  19,50 €

5kg teräspullo täyttö 19€

Trukkikaasu täyttö 25€

11kg teräspullo täyttö 25€

33kg nestekaasun

täyttö 77 €

10 kg komposiittitäyttö 25,50€

Edullista nestekaasua.


Myös toimitettuna yrityksille!


Nestekaasu on ominaisuuksiltaan väritön ja hajuton kaasu, joka on 1,5 kertaa painavampaa kuin ilma. Vaikka nestekaasu itsessään onkin hajutonta, siihen lisätään hajustetta, jotta mahdolliset kaasuvuodot voidaan havaita helpommin. Suomessa kuluttajille myytävät nestekaasut sisältävät joko pelkkää propaania tai koostuvat propaanin ja butaanin seoksesta, jossa on valtaosa propaania. Korkean propaanipitoisuuden ansiosta kaasua voidaan käyttää myös pakkassäällä, mikä on oiva ominaisuus pohjoismaisessa ilmastossa.


         2kg Primus kaasupullon täyttö Naantali Rantaruonan Katukeittiö.